Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2019 08:18

Зеленський повідомив, коли розкриє топ-5 своєї команди

Зеленський повідомив, коли розкриє топ-5 своєї команди
Зеленський розповів про пошуки кандидатів у міністри. Фото: vybory.detector.media

Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський, пообіцяв представити топ-5 своєї команди після виходу до другого туру президентських виборів.

Про це він заявив у понеділок на зустрічі з представниками провідних бізнес-асоціацій у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо - ми п'ятірку назвемо. Решту - там на це буде до президентських повноважень близько 2,5 місяців. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти", - розповів Зеленський.

У зустрічі кандидата з бізнес-асоціаціями брали участь екс-глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, народний депутат Сергій Лещенко і співвласник Нової Пошти В'ячеслав Климов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського почав стрімко падати - соціологія

Зеленський каже, що команда - "дуже складне питання". З деякими потенційними кандидатами на ключові державні посади не вдалося досягти домовленості.

"Ось є персонаж, я з ним вів переговори, тому що ми знаємо один одного з моменту захисту Краматорського аеропорту в 2014 році - Кривонос Сергій Григорович, він захищав. Суперофіцер. Він - кандидат у президенти, ми з ним зустрілися, домовилися, як воно буде потім - побачимо, але в секторі оборони ти - №1, я тебе бачу", - розповів Зеленський.

За словами шоумена, напередодні вони з Кривоносом домовилися про підтримку після другого туру президентських виборів.

"Після цього через два дні і походу до Адміністрації президента він знявся на користь Порошенка. Я не знаю, з чим це пов'язано, але я можу просто сказати, що ця людина була на це місце", - повідомив Зеленський.

Про кандидатів на посади в СБУ, за його словами, "треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у службі".

"Багато хто нам пише, і в онлайн-опитуванні. Не знаю цю людину, але всі хвалять Смешка. Не знаю, ніколи не спілкувався, тому не можу зробити поки висновків", - пояснив Зеленський.

За його словами, після ознайомлення з інформацією про потенційного члена команди потрібно провести з ним якийсь час.

"Я повинен з ним пожити - я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу", - каже кандидат у президенти.

На виборах президента України спостерігачами зареєструвалася безпрецедентна кількість українських неурядових організацій.

В ефірі "Громадського" про це повідомила член Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський повідомив, коли розкриє топ-5 своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути