середа, 02 грудня 2020 13:35

Заступник Єрмака фігурує в листуваннях у справі Микитася

Заступник Єрмака фігурує в листуваннях у справі Микитася
Дубонос нібито підробив експертизу у справі про організацію Микитасем заволодіння понад 81,5 млн грн Нацгвардії. Фото: Уніан

Заступник керівника Офіса президента Олег Татаров фігурує в листуванні у справі дачі хабара від екснардепа Максима Микитася.

Про це у Telegram-каналі "NABU Daily by Олег Новіков" повідомив журналіст Олег Новіков.

За словами прокурора САП, у результаті огляду смартфона колишнього депутата Микитася знайшли його листування з Татаровим, заступником гендиректора компанії Укрбуд Сергієм Якусевичем та ексдиректоркою департаменту продажів Укрбуду Оксаною Голобородько.

В одному із таких листувань Голобородько надіслала Якусевичу скріншот екрану свого телефону, на якому було повідомлення від Татарова зі сканкопією паспорту особи, на яку необхідно було зареєструвати паркомісце "зі 100% знижкою". Указана нерухомість і стала неправомірною вигодою від Микитася заступнику директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС Костянтину Дубоносу. За це паркомісце Дубонос нібито підробив експертизу у справі про організацію Микитасем заволодіння понад 81,5 млн грн Нацгвардії – занизив вартість житлового комплексу на Печерську з 81 млн грн до 7 млн грн.

Адвокат Дубоноса стверджує, що в місцях, де нібито відбувається розмова із Татаровим, насправді листування з колишнім заступником президента будівельної корпорації Укрбуд В'ячеславом Мармишем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР використовують для помсти. Зробили залежним від Офіса президента

Торік у жовтні Максимові Микитасю повідомили про підозру в заволодінні чужим майном на понад 81 млн грн. 2000-го його будівельна компанія і Нацгвардія домовилися про зведення житлового комплексу на території військової частини. В обмін на 1 га землі в центрі Києва Нацгвардія мала отримати 50 квартир та 30 паркомісць.

2016–2017 роках сторони уклали додаткові угоди. Нацгвардія відмовилася від нерухомості на Печерську в обмін на 65 квартир на околиці Києва, біля станції метро Червоний Хутір.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Єрмака фігурує в листуваннях у справі Микитася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути