Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 09:12

Зарубінський: На вибори прийде не менше 60% українців

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський прогнозує, що явка виборців на позачергових виборах парламенту складе не менш 60%.

Про це Зарубінський заявив на прес-конференції у Вінниці.

"Я припускаю, що на вибори прийде не менш як 60% виборців", - сказав він.

Зарубінський пояснив це тим, що жителі України люблять ходити на вибори.

"За всіма соціологічними дослідженнями близько двох третин громадян не підтримують проведення цих виборів. Але, як це не парадоксально, вони на вибори прийдуть. І ніякого побоювання, що не буде 50% у мене немає. Наші люди люблять голосувати, люблять ходити на вибори. Тому складається досить цікава ситуація - більшість людей проти дострокових виборів, але на вибори із задоволенням прийдуть", - сказав він.

Зарубінський вважає, що Блок Юлії Томошенко не сумнівається в проведенні дострокових виборів і активно готується до них.

"Те, що вибори обов"язково будуть, не сумніваються навіть ті, хто їх заперечує. Наскільки мені відомо, штабна робота в цих політичних силах ведеться дуже могутньо. Опір, що чиниться, швидше за все, спрямований на максимальне зниження рейтингу ініціатора виборів, яким є Президент України, і бажання набрати певні "бали" за рахунок цього", - вважає депутат.

Народно-демократична партія прогнозує, що в позачергових виборах Верховної Ради візьмуть участь не більше 35% виборців у вразі їх проведення в грудні.

Ющенко призначив позачергові парламентські вибори на 7 грудня, повідомляюь Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Зарубінський: На вибори прийде не менше 60% українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути