середа, 06 грудня 2017 00:37

Заліщук збирається позиватися на Луценка

Заліщук збирається позиватися на Луценка
Народний депутат не збирається складати мандат, до чого раніше закликав голова фракції Артур Герасимов

Народний депутат Світлана Заліщук прокоментувала можливість виключення її із фракції "БПП". Також вона збирається подавати до суду на генерального прокурора Юрія Луценка за "неправдиві слова".

Про це вона заявила в ефірі "112 Україна".

" Я буду позиватися на Юрія Луценка за його неправдиві слова, для яких використав трибуну ВР, щоб розповсюдити інформацію. Зокрема, він сказав, що я перешкоджала сьогодні арештовувати Саакашвілі, це абсолютна неправда. Ці плівки, які опублікував генпрокурор, я ставлюсь до них серйозно. Вважаю, що має бути незаангажоване і незалежне розслідування і доведення в суді тих чи інших фактів. Якщо це правда –це буде величезний удар по демократичних силах, взагалі, по довірі людей до мирного протесту, нинішньої антикорупційної боротьби", - говорить нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка сказали, хто фінансував Саакашвілі

Заліщук сказала, що можливо, її виключать із фракції, але це не передбачає позбавлення мандату.

"Я чула інформацію, що будуть ініціювати наше виключення, можливо, і так станеться. (ви передбачаєте, що можете бути позбавленими недоторканності?) Виключення із фракції не передбачає позбавлення мандату. (а добровільно?) Я не бачу підстав зараз складати мандат, я не порушувала закон, не перешкоджала діяльності поліції, жодним чином не заамішана у можливих "грошах Курченка", - впевнена Заліщук.

"Декілька представників парламенту, які згадувались у цій історії, на моє переконання, мають складати мандати, бо якщо вони працюють за гроші Януковича, на словах підтримують цю країну, а отримують цю платню щодня – це негідно", - говорив раніше Артур Герасимов після сьогоднішніх подій навколо Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Заліщук збирається позиватися на Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути