Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 23:13

Захід надасть Україні зброю, якщо Росія відновить бойові дії

Захід надасть Україні зброю, якщо Росія відновить бойові дії
Україна отримає конкретну зброю. Фото: УНІАН

Україна очікує на посилену військово-технічну допомогу від західних партнерів, в разі масштабних бойових дій з боку Російської Федерації

"У разі, якщо не дай бог, активні масштабні бойові дії відновляться, то ми отримаємо конкретну, предметну військово-технічну допомогу від низки наших партнерів, яка суттєво зміцнить обороноздатність України, і допоможе нам відбити наступ агресора", - заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Глава МЗС уточнив, що Україна отримає "ще більшу військово-технічну підтримку - конкретну зброю, конкретні розвідувальні дані і конкретні технології, які посилять здатність України захищатися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США запровадили нові санкції проти Росії

30 березня Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак заявив, що РФ зосередила вздовж кордону України і на тимчасово окупованих територіях 28 батальйонних тактичних груп. Під виглядом підготовки до навчань планує ще стягнути до 25 батальйонних тактичних груп, що створює загрози військовій безпеці України.

Зараз ви читаєте новину «Захід надасть Україні зброю, якщо Росія відновить бойові дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути