Ексклюзиви
субота, 18 листопада 2017 20:47

Заборона на в'їзд Шеремету суперечить домовленостям - МЗС України

  Сьогодні до Міністерства закордонних справ України було терміново викликано посла Республіки Польща в Україні Яна Пєкло
Сьогодні до Міністерства закордонних справ України було терміново викликано посла Республіки Польща в Україні Яна Пєкло

Сьогодні до Міністерства закордонних справ України було терміново викликано посла Республіки Польща в Україні Яна Пєкло.

Незапланований візит виник у зв'язку з недопуском відповідального секретаря Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій Святослава Шеремета до Польщі, повідомили в прес-службі МЗС.

"Під час зустрічі було наголошено, що заборона на в'їзд до Польщі Шеремету суперечить логіці конструктивних домовленостей співголів Консультаційного комітету президентів України та Польщі, які були досягнуті 17 листопада 2017 року у Кракові. У зв'язку з цим висловлено сподівання, що досягнуті напередодні двосторонні домовленості дозволять невідкладно вирішити прикру ситуацію із Шереметою", -йдеться у повідомленні.

Польські прикордонники 18 листопада не пустили в країну Святослава Шеремета - секретаря Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій.

Зараз ви читаєте новину «Заборона на в'їзд Шеремету суперечить домовленостям - МЗС України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути