Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2008 11:45

За Медведька у Ющенка просили "регіонали"

За Медведька у Ющенка просили "регіонали"
Днями президент Віктор Ющенко провів зустріч із представниками опозиції, де разом з іншими розглядалися кадрові перестановки в Генпрокуратурі. Про це повідомляють джерела "Сегодня" у секретаріаті президента.

Однією з головних домовленостей, за їхніми даними, є те, що нинішній генпрокурор "втримається і його не змінять ні на Віктора Шемчука, ні на Миколу Голомшу".

Водночас першого заступника генпрокурора Сергія Винокурова нібито вирішено змінити Олександром Гардецьким, нинішнім прокурором Кіровоградської області.

Крапки над "і" розставить Медведько у суботу

Винокурову нібито запропонована посада в Конституційному Суді, а Голомша може бути відправлений у Нацслужбу розслідувань, яку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко пропонує назвати Антикорупційним бюро.

У Генпрокуратурі від коментарів відмовились, заявивши, що "в принципі, нічого виключити не можна".

"Є наказ лише про рокіровку прокурорів Львівської і Ровенської областей Анатолія Прижка й Олексія Баганця. З нинішніх заступників генерального усі в ладу, крім Рената Кузьміна, який захворів. Щодо іншого крапки над "і" розставить Олександр Медведько на найближчій прес-конференції в суботу", - додали в прес-службі.


За матерілами: "Сегодня" , Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «За Медведька у Ющенка просили "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути