середа, 29 січня 2020 19:48

За ідеєю технократичного уряду криється небезпека – депутатка

За ідеєю технократичного уряду криється небезпека – депутатка
Технократичний уряд знає, як дійти до цілі. Політика - це про те, як визначати ціль. ФОТО: Facebook-сторінка Інна Совсун

За ідеєю технократичного уряду в Україні криється небезпека.

Таку думку в інтерв'ю Gazeta.ua висловила депутатка від "Голосу" Інна Совсун.

"Що таке технократичний уряд? Це уряд, який знає, що зробити, як дійти до цілі. Політика – це про те, як визначати ціль.

Різні люди у суспільстві будуть по-різному уявляти, куди нам треба рухатися. Наприклад, закон про середню освіту. Вчителі, учні, батьки і роботодавці будуть по-різному ідентифікувати проблеми. Вчителі скажуть, що в них низькі зарплати, батьки – що діти погані знання отримують, діти – що їм нудно у школі, роботодавці – що вони отримують працівників, які не знають предмету. Статистика скаже, що в нас 3,6% дітей не знають математики на базовому рівні, – і це катастрофа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Голосі" назвали завдання, яке не виконує парламент

"Від ідентифікації проблеми залежить, як ти її будеш вирішувати. Коли різні групи по-різному їх визначають, вони будуть пропонувати різні шляхи подолання цієї проблеми. У цьому сутність політичного життя, вона не в перепалках заради перепалок. Вона в дискусіях про те, куди ми рухаємося".

Повну розмову читайте тут: "Чи думаю, що суспільство стало кращим? Фотографія нагадує, що міністром освіти був Табачник" – Інна Совсун.

За другу сесію Верховної Ради 9-го скликання, яка тривала з вересня по січень, депутати підтримали 22 законопроекти з 101-го, поданого Кабміном.

Зараз ви читаєте новину «За ідеєю технократичного уряду криється небезпека – депутатка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути