Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2018 20:15

За посаду не тримаюся: Холодницький про скаргу Луценка

За посаду не тримаюся: Холодницький про скаргу Луценка
Керівник САП зазначив, що буде відстоювати кожне слово у записах. Фото: Zaxid.net

Назар Холодницький досі не знає, про що йдеться у скарзі генпрокурора Юрія Луценка. Про це він розказав в інтерв'ю "Українській правді".

"По закону у Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів є 2 місяці на розгляд клопотання. Я буду доводити кожну позицію. Дайте спочатку почитаю скарги, що там написали. Послухаємо, що є на дисках".

Також Назар Холодницький зазначив, що не буде тримтаись за посаду.

"Наскільки я знаю, будуть ставити питання про відсторонення мене на час провадження. Ну хай відстороняють. Я за посаду не тримаюся і рішення прийму про подальше перебування на посаді після закінчення всіх цих процедур".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодницькому знайшли заміну

У березні в кабінеті глави САП Холодницького знайшли прослушку. "Жучки" прикріпили до стінки акваріума. Через декілька днів генпрокурор Юрій Луценко та глава НАБУ Артем Ситник підписали і надіслали до дисциплінарної комісії прокурорів скаргу з проханням звільнити керівника САП Назара Холодницького. У комісії заявили, що мають 2 місяці на розгляд дисциплінарних скарг.
За словами Ситника, детективи майже місяць прослуховували керівника САП. Зафіксували низку провокаційних та підозрілих бесід. Підозрюють у "зливі" інформації, обшуках у підозрюваних та тиску на певних посадових осіб і суддів для ухвалення потрібних рішень. Також нібито почули, як Холодницький підбурював свідка до неправдивих свідчень.
Сам Холодницький застеріг, що записи можуть використати для спекуляцій проти нього.

Зараз ви читаєте новину «За посаду не тримаюся: Холодницький про скаргу Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути