Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2007 16:12

З Тимошенко судитиметься головний міліціонер Києва

Начальник Головного управління МВС України в місті Києві Олексій Крикун має намір позиватися до лідера БЮТ Юлії Тимошенко, яка звинуватила його в "кришуванні" земельного і будівельного бізнесу в столиці.

Про це Крикун заявив сьогодні на прес-конференції.

"Те, що вона сказала відносно мене особисто, що я "кришую" будівничий бізнес? То з цього приводу я буду звертатися до суду про захист честі та гідності", - сказав він.

Крім цього, Крикун зазначив, що Тимошенко згадує в негативному контексті роботу столичної міліції, "коли їй вигідно".

У ніч з 27 на 28 червня на вул. Березняківській в Києві невідомі побили людей, які боролися проти забудови скверу. В результаті цього інциденту 13 осіб були госпіталізовані до лікарні з важкими травмами.

Київська міліція 28 червня порушила кримінальну справу за цим фактом за ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

29 червня Тимошенко заявила, що ініціюватиме відставку мера Києва Леоніда Черновецького через побиття людей на вул. Березняківській.

У зв"язку з цими подіями, Тимошенко також не виключила, що столична міліція тісно пов"язана з представниками "земельної мафії" в Києві, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «З Тимошенко судитиметься головний міліціонер Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути