Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 16:26

З БЮТу можуть виключити ще кількох депутатів

З БЮТу можуть виключити ще кількох депутатів

Рішення про виключення із фракції БЮТ ще ряду депутатів, чиї картки проголосували за закони, вигідні парламентській більшості, можуть прийняти після особистої розмови з ними. Про це повідомило джерело у фракції БЮТ.

За словами джерела, виявилось, що за цілий ряд рішень, ініційованих більшістю, голосували картки декількох "бютівців" (їх прізвища джерело відмовилося називати), але самі ці депутати в сесійному залі були відсутні. "Ми хочемо дізнатися від самих депутатів, чому проголосували їх картки, і яка їх реальна позиція. Після цього вже прийматимемо рішення", - відзначило джерело.

Як повідомлялося, депутати Олег Ляшко та Сергій Осика виключені з парламентської фракції БЮТ. Таке рішення було одностайно прийняте 18 жовтня на засіданні фракції. У прес-службі БЮТ відзначають, що згадані депутати виключені "за співпрацю з коаліцією більшості, зокрема, за голосування за зміни в Конституцію, закон про Кабінет міністрів і регламент Верховної Ради України".

proUA

Зараз ви читаєте новину «З БЮТу можуть виключити ще кількох депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути