Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 12:30

Влада спробує заморозити виплати пільг чорнобильцям - Павловський

Влада спробує заморозити виплати пільг чорнобильцям - Павловський

Народний депутат від БЮТ Андрій Павловський вважає, що влада буде намагатись заморозити виплати пільг чорнобильцям.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Будуть виплачувати на рівні 2010 року, не збільшуючи на рівень інфляції. За цей рік афганці, чорнобильці та діти війни повигравали суди більше, ніж на 100 млрд гривень. Але держава вирішила так: кому я винна - пробачаю. Тому борг списали", - зазначив депутат.

Павловський нагадав, що віце-прем'єр Сергій Тігіпко спочатку заявив, що у бюджеті немає грошей для виплати чорнобильцям.

"Але після того, як зламали паркан біля ВР, сказав, що гроші з'явились. Виходить, що різним верствам населення - інвалідам, дітям війни, бюджетникам - треба періодично приходити під ВР і ламати паркан. Тоді на їхні потреби одразу знайдуть гроші. Усе залежить лише від того, яка кількість людей збереться біля ВР", - пояснив бютівець.

У свою чергу заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін розповів, що з свого боку опозиція робить все, щоб парламент не прийняв закон про скасування пільг чорнобильцям, зокрема, блокує трибуну.

За його словами, афганці та чорнобильці надіслали кожному депутату листа про те, щоб ті достроково склали свої повноваження.

"Я свого листа відправив назад, тому що ми свою позицію з цього приводу давно оприлюднили. Ми не тримаємось за цю ВР. Якщо чорнобильці та афганці увірвуться до парламенту, я одразу можу запропонувати проголосувати разом з Партією регіонів за постанову про розпуск парламенту", - додав бютівець.

Зараз ви читаєте новину «Влада спробує заморозити виплати пільг чорнобильцям - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути