Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 17:07

Вінський звільнив гендиректора аеропорту "Бориспіль"

Міністр транспорту та зв`язку України Йосип Вінський підписав 7 липня наказ про звільнення Олександра Шишкова з посади гендиректора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (наказ N 823).

Про це повідомляє прес-служба Мінтрансзв`язку.

Відповідно до наказу, виконуючим обов`язки генерального директора аеропорту "Бориспіль", починаючи з 8 липня 2008 року, призначено Сергія Мурашкіна, начальника виробничо-диспетчерської служби "Борисполя".

Таке рішення ухвалено на період до вирішення питання про керівника цього підприємства в установленому порядку.

Як повідомлялося, згідно з контрактом від 8 квітня 2005 р. N 2-2005, Шишков був призначений на посаду гендиректора до 9 квітня 2010 року. Разом із тим Державіаслужба своїм наказом від 17 травня 2006 року звільнила Шишкова від обов`язків генерального директора "Борисполя". Шишков потім оскаржив це рішення в суді. Наказом Мінтрансзв`язку від 12 березня 2008 року N 280 Шишков був поновлений на посаді гендиректора на виконання рішення Дарницького районного суду м. Києва про його поновлення на посаді.

Вінський тоді повідомив, що це тимчасовий захід. "Шишкова я поновив відповідно до рішення суду, я не міг не виконати рішення суду. А в принципі, вирішено питання про те, що працюватиме інша людина (на посаді директора "Борисполя"), Шишков знає про це й готовий працювати з цією людиною як перший заступник", - повідомив міністр.

У зв`язку з поновленням на роботі Шишкова, директор аеропорту Юрій Солончук наказом міністерства від 12 березня 2008 року був звільнений з достроковим розірванням укладеного з ним контракту.

Солончук обіймав цю посаду з 29 грудня 2006 року.

Державний міжнародний аеропорт "Бориспіль" (ДМА "Бориспіль"), розташований за 29 км від Києва, є найбільшим міжнародним аеропортом в Україні, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський звільнив гендиректора аеропорту "Бориспіль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути