понеділок, 10 листопада 2008 14:19

Вінський щоквартально підвищуватиме ціни на квитки

Міністерство транспорту і зв`язку планує в 2009 році щокварталу підвищувати на 5% тарифи на проїзд у поїздах внутрішнього і дальнього сполучення.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський.

"Щодо міжміських, дальніх поїздів, то сьогодні там ситуація також збиткова (як і в приміському сполученні), і позиція наша буде такою ж, якою була цього року: 5% квартальне зростання ми пропонуємо", - сказав міністр.

За словами Вінського, збитки залізниць у даному сполученні в 2009 р. становитимуть близько 2,5 млрд. грн. Підвищення тарифів заплановане по всіх видах вагонів, окрім загальних. "Загальний вагон ми поки піднімати не будемо", - сказав міністр.

З 1 січня 2008 року тарифи на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні підвищилися на 8,7%.

З 1 червня тарифи на залізничні перевезення були підвищені на 5%. Це стосується як плацкартних, так і купейних вагонів, а також вагонів "люкс".

22 липня наказом Міністерства транспорту і зв`язку N913 була підвищена вартість квитків на проїзд у поїздах на 5% з 2 серпня і на 5% - з 1 жовтня 2008 р.

У 2007 році тарифи підвищилися на 15% - по 5% з 1 березня, 1 травня і 1 липня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський щоквартально підвищуватиме ціни на квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути