понеділок, 08 жовтня 2007 08:27

Винищувачі США перехопили 11 літаків-порушників над резиденцією Буша

Секретна служба США проводить розслідування серії порушень закритого повітряного простору вранці в неділю над заміською резиденцій президента США Кемп-Девід (штат Меріленд), повідомила вашингтонська радіостанція, що входить до складу радіокорпорації Bonneville International Corporation.  В ході інциденту в повітря були підняті винищувачі F-16, які супроводжували щонайменше один літак-порушник до місця посадки, повідомляє радіостанція.

Офіційний представник секретної служби США Кім Брюс підтвердила радіостанції, що порушення мали місце, але відмовилася назвати тип літаків-порушників.

В цілому в неділю закритий простір над резиденцією Буша порушили одинадцять літаків. По словах Брюс, всі допитані пілоти цих літаків були відпущені після з"ясування обставин порушень.

Головне управління поліції штату Меріленд підтвердило радіостанції, що офіцери поліції були викликані в місцевий аеропорт Вестмінстер в графстві Керролл для затримання ряду осіб і допиту у зв"язку з можливими порушеннями.

У суботу і неділю Буш знаходився в Кемп-Девіді, але вранці в неділю його графік включав перебування в Еммітсбурзі (штат Меріленд) за 15 кілометрів від своєї резиденції, де він виступив з промовою, присвяченою пам"яті американських пожежників, що загинули, виконуючи службові обов"язки.

За матеріалами: РИА Новости

 

Зараз ви читаєте новину «Винищувачі США перехопили 11 літаків-порушників над резиденцією Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути