Ексклюзиви
вівторок, 14 березня 2017 11:30

"Відповідь на російську агресію" - Порошенко про ратифікацію ЗВТ із Канадою

"Відповідь на російську агресію" - Порошенко про ратифікацію ЗВТ із Канадою
Порошенко прокоментував ратифікацію ЗВТ із Канадою/president.gov.ua

Ратифікація угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою відкриває поле та спільний фронт для взаємної підтримки.

Про це у своєму зверненні сказав президент Петро Порошенко.

"Це історичний момент для нашої двосторонньої торгівлі з Канадою - країною, яка системно, на постійній основі підтримує Україну та допомагає в розбудові економічного потенціалу нашої держави. Ця угода започатковує символічний трансатлантичний місток вільної торгівлі. Отже, український бізнес отримує доступ до північноамериканського ринку. Це зростання і українського експорту, і прямих іноземних інвестицій в Україну, створення нових робочих місць у будівництві, промисловості, торгівлі. Це й безмитний доступ на 98 процентів товарних позицій на канадський ринок.

По суті, йдеться про формування трикутника вільної торгівлі Україна - Канада - ЄС. Адже на завершальному етапі перебуває формування зони вільної торгівлі Канада - ЄС. Із урахування вже успішно діючої ЗВТ Україна - ЄС, на ринках трьох сторін ми створюватимемо максимально сприятливі умови для роботи в інтересах усіх гравців ринків нашого символічного трикутника. Це вже спільне торговельне поле та спільний фронт взаємної підтримки. Це дуже важливо як відповідь на російську гібридну агресію", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Канаді склали план допомоги Україні

14 березня Верховна Рада ратифікувала угоду про вільну торгівлю між Україною і Канадою.

Зараз ви читаєте новину «"Відповідь на російську агресію" - Порошенко про ратифікацію ЗВТ із Канадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути