пʼятниця, 22 червня 2018 12:21

Від Монте-Карло до Південної Америки - нардепи готуються до відпусток

Від Монте-Карло до Південної Америки - нардепи готуються до відпусток
Позафракційний Олександр Шевченко хоче відвідати пляжі на всіх континентах. Фото: tsn.ua

Народні депутати активно готуються до пляжного сезону.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Іванчук поїде в Монте-Карло до доньки, а фотографії з відпочинку на Лазуровому узбережжі розмістить у Facebook.

Позафракційний Олександр Шевченко хоче відвідати пляжі на всіх континентах, зокрема в Азії, Африці та Південній Америці.

У підготовці до пляжного сезону він скинув 7 кг ваги за японською методикою. "Є період – вісім годин між 10:00 і 18:00, в які ти можеш їсти, що хочеш, а решта 16 годин ти п'єш тільки воду", - поділився нардеп. І зізнався, що планує скинути ще більше, перш ніж вийти на пляж.

На 15 кг поменшав голова фракції НФ Маким Бурбак – його рецепт полягає в тому, щоби менше їсти. "Спорт і слухати поради своєї дружини", - додав він. Однак показати свій живіт відмовився.

Позафракційний Олег Петренко також засміявся на пропозицію похизуватися кубиками пресу. "Нема", - визнав він. А от біцепс приховувати не став, бо тренується щодня на турніку та інших знаряддях.

"Єдине, що влітку дуже хочеться морозива. А його з'їдаєш пару пачок – і воно зразу тут кубиками відкладається", - зі сміхом показує на живіт депутат. "Хочеться, щоб у біцепс морозиво йшло, а воно вже йде не туди", - додає він.

"Радикалка" Альона Кошелєва воліє не зачіпати складну тему. "Я зараз не встаю на ваги – не псую собі настрій. Всі вживають зараз добавки різні: клітковину, кіноа, це все є у моєму раціоні", - зізналася нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи нарощують спам замість законів

Згідно з календарним планом, депутати розійдуться на літні канілкули після 20 липня (робота в комітетах). Останній робочий день у сесійній залі перед відпустками запланований на 13 липня.

Зараз ви читаєте новину «Від Монте-Карло до Південної Америки - нардепи готуються до відпусток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути