четвер, 24 вересня 2020 03:57

Вибори у 208 окрузі: ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів

Вибори у 208 окрузі: ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів
ЦВК зареєструвала вже 12 кандидатів на проміжні вибори у 208 окрузі. Фото: Главком

Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у народні депутати на проміжних виборах в 208-му одномандатному виборчому окрузі (Чернігівська область) 25 жовтня.

Зокрема, самовисуванця, головного лікаря приватного підприємства "Клініка доктора Василевича" Володимира Василевича; самовисуванця, офіцера запасу Міністерства оборони оперативного резерву першої черги Михайла Цісельського та висуванця від партії "За права людини", безробітного Івана Симоненка, повідомляє пресслужба ЦВК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського оцінили можливість перенесення місцевих виборів

Раніше комісією вже було зареєстровано 9 кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка, Віталія Чорного, Василя Крутчака, Анатолія Григоровича Гунька та Анатолія Миколайовича Гунька.

Верховна Рада призначила на 25 жовтня проміжні вибори народних депутаті в одномандатному виборчому окрузі № 208 і у зв'язку із загибеллю народного депутата Валерія Давиденка (група "Довіра"). Тіло політика з вогнепальним пораненням голови було знайдене ввечері 23 травня у його київському офісі. Кримінальне провадження відкрите й розслідується за ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Вибори у 208 окрузі: ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути