Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 12:30

Виборці Януковича не оцінили блокування Ради "Регіонами"

Блокуванням роботи Верховної ради Партія регіонів розраховувала повернути собі антинатівський образ і підвищити свої рейтинги, але більше половини виборців негативно оцінили ці дії. Таку думка в інтерв"ю "Українська правда" висловив політолог Володимир Фесенко.

На думку політолога, "регіонали" розраховували, що блокування роботи парламенту на знак протесту проти "листа трьох" поверне втрачену до ПР довіру частині виборцям.

"Ефект, проте, виявився протилежним. За даними останнього опитування ФОМ-УКРАЇНА (з 25.01 - по 02.02 2008 роки) блокування роботи Верховної Ради схвалили лише 19% опитаних, 66% - не схвалили. Показово, що негативне відношення до блокування роботи парламенту проявили 54% опитаних жителів південних регіонів країни і 47% респондентів зы східних областей" - відзначив Фесенко.

За даними ФОМ-УКРАЇНА падіння рейтингу Партії регіонів виявилося, перш за все, в східних областях країни - з 55% в листопаді 2007 року до 36% в кінці січня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Виборці Януковича не оцінили блокування Ради "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути