Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2011 08:48

Верховна Рада спробує сьогодні просунутись у визначенні свого майбутнього

Верховна Рада спробує сьогодні просунутись у визначенні свого майбутнього

Депутати Верховної Ради сьогодні мають намір у другому читанні розглянути закон "Про вибори народних депутатів". Розгляд цього законопроекту запланований на 16.00, передає УНН.

Зазначимо, що на попередньому пленарному тижні Верховна Рада створила тимчасову спеціальну комісію з доопрацювання законопроекту "Про вибори народних депутатів". Головою комісії обрано народного депутата від НУ-НС Руслана Князевича, а заступником голови – першого заступника Голови ВР Адама Мартинюка.

Разом з тим, в опозиції не вірять, що законопроект може бути розглянутий сьогодні. Зокрема, заступник спікера ВР Микола Томенко вчора заявив журналістам, що для нього це очевидно. Також за словами Томенка, представники парламентської меншості внесли біля 20 пропозицій до нового закону.

В свою чергу, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запевнив, що фракція готова проголосувати за 80% пропозицій, що внесли представники опозиції.

Він також прогнозує, що за закон "Про вибори" проголосує більше 200 народних обранців.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада спробує сьогодні просунутись у визначенні свого майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути