Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 21:51

"Васильківський терорист" отримає волю, якщо пройде в парламент

29-річний Сергій Бевз, який уже рік перебуває в СІЗО за звинуваченням у підготовці теракту до Дня Незалежності, може отримати волю, якщо стане депутатом Верховної Ради. Про це повідомила його дружина Христина Бевз. Колишній учасник громадської організації "Патріот" балотується по списку ВО "Свобода" Олега Тягнибока. Хоча має непрохідний номер у списку.

"Колись "Патріот" і "Сводоба" дуже тісно співпрацювали. Потім довелося обирати. Сергій залишився в "Патріоті". Але тепер усіх керівників організації арештовано, "Патріот" фактично знищено, а Сергій хоче боротися далі. Тому він повернувся в "Свободу", - розповіла Христина. - Сергій балотується в парламент від "Свободи", правда, першим з кінця. У списку, 223-ій, здається. Якби пройшов, тоді автоматично вийшов би з тюрми. Тому що він ще не засуджений. Це був би варіант Шкіля".

Другий арештований у справі "васильківських терористів" Ігор Мосійчук, який також перебуває в СІЗО,  балотується в парламент по мажоритарній системі від Конгресу українських націоналістів.

Сергія Бевза, а також Ігоря Мосійчука і Володимира Шпару було заарештовано 23 серпня 2011 року і звинувачено у підготовці теракту до Дня Незалежності. Розслідування справи триває рік.

До арешту Сергій Бевз працював депутатом Васильківської міської ради - добився закриття кількох нелегальних гральних закладів у Василькові і намагався закрити наркопритони.

Зараз ви читаєте новину «"Васильківський терорист" отримає волю, якщо пройде в парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути