Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2019 03:14

Вакарчук пропонує прийняти закон про "співіснування з Росією"

Вакарчук пропонує прийняти закон про "співіснування з Росією"
Вакарчук пропонує перший закон для Ради. Фото: РБК

Нова Верховна Рада України серед інших невідкладних ініціатив повинна розробити і прийняти законопроект, завданням якого стане чітке регламентування відносин між Україною і Росією у всіх сферах.

"Держава часто не хоче брати на себе відповідальність за багато речей, а тому залишається відкритим питання, скажімо так, моральної відповідальності людей. Наприклад, чому одні люди принципово не їздять на гастролі в країну-агресор, а інші, навпаки, активно гастролюють в Росії ", заявив лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук в коментарі Укрінформу.

Вакарчук додав, що Україна сильно страждає через свою негласну політики подвійних стандартів, яка провокує розкол в суспільстві.

"Тому було б добре, щоб держава прийняла чіткий закон, умовно кажучи, про співіснування з державою-агресором, де чітко окреслило б, що можна, а що - ні, і тоді це питання було б знято. Оскільки це питання завжди розділятиме суспільство, якщо це не обмежено законом ", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Раду: тему прем'єра знову порушили

З 2014 року уряд України ввів ряд обмежень проти Росії через її агресії в Криму і Донбасі - товарні санкції, заборона авіасполучення, блокування російських соціальних мереж і медіа-ресурсів і інші. Проте, велика частина цих заборон досить регулярно порушується, і ніхто не несе за це відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук пропонує прийняти закон про "співіснування з Росією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути