пʼятниця, 03 березня 2017 08:41

В Україні вмирає олігархічна система влади - нардеп

В Україні вмирає олігархічна система влади - нардеп
Олексый Мушак/solydarnist.org

"Націоналізація" підприємств бойовиками на окупованих територіях Донбасу руйнує олігархічну систему. Це ж відбувається і на підконтрольній Україні території.

Таку думку висловив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Мушак в ефірі "Радіо Свобода".

"Ми кажемо: забрали українські підприємства. Але ж вони належать SCM Holdings Limited (компанія, що належить українському олігарху Рінату Ахметову. - Gazeta.ua) – кіпрська компанія. Це не українська, це кіпрська власність. Є ще SCM Advisors Limited – Великобританія. Це офшорка. Що у кого забрали по факту? Це українська власність, яку давно приватизували, вивели в офшори і звідти нею керували. Те, що зараз відбулося – крах олігархічної системи як такої на окремій території.

Це відбувається на всій території України. Виявилося так, як тільки немає підтримки держави – Коломойський теж вже, не так із Приватбанком відбувається… У Ахметова у якійсь частині є підтримка держави, де її немає - з'являються проблеми. Залишився ще дуже короткий перелік тих, хто тримається. Це по факту смерть олігархічної системи влади в Україні", - заявив Мушак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пів-Донецька без інтернету - терористи захопили Укртелеком

У терористичних ДНР і ЛНР почали "націоналізацію". Вона передбачає відбирання у власників українських підприємств, що працюють на непідконтрольних Києву районах Донбасу та переорієнтування їхньоъ продукціъ з України на Росію. Такі дії бойовиків є відповіддю на торгівельну блокаду Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вмирає олігархічна система влади - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути