Ексклюзиви
пʼятниця, 21 січня 2022 20:16

В УДО відреагували на запит щодо відпочинку родини Зеленського на Сейшелах

В УДО відреагували на запит щодо відпочинку родини Зеленського на Сейшелах
В УДО відреагували на запит журналістів. Фотоколаж: "Українська правда"

В Управлінні державної охорони заявили, що не супроводжували родину президента Володимира Зеленського на відпочинок на Сейшелах.

У відомстві нічого не знають про перебування родини голови держави за кордоном, повідомляє "Українська правда" із посиланням на офіційну відповідь УДО.

"У вказані вами дати жоден із військовослужбовців УДО не перебував у відрядженні за кордоном. До того ж в УДО відсутня будь-яка інформація щодо перебування там родини президента", - йдеться у відповіді на запит журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Негатив не переважає" - Зеленська відреагувала на критику шкільного харчування

Журналісти надіслали запит у Державне управління справами із запитанням, чи оплачували з державного бюджету видатки на користування родиною президента залом офіційних делегацій у "Борисполі". А в Управління держохорони - скільки охоронців відрядили із Зеленськими. І хто сплачував їхні квитки й проживання в екзотичній країні.

Також видання надсилало запит до президента - скільки коштував відпочинок і хто сплачував за нього. І як президент оцінює таку подорож родини з морально-етичного й безпекового погляду.

5 січня дружина президента Олена Зеленська з дітьми, батьками й друзями, загалом приблизно 10 людей, вилетіли до Стамбула, а звідти - на Сейшельські острови. Про це повідомили журналісти "Української правди" із посиланням на джерела в правоохоронних органах. Родину президента нібито супроводжувала державна охорона.

Наступного дня донька куми Зеленських, яка полетіла разом із родиною президента, публікувала в Instagram фото й відео зі Сейшельських островів. Відпочивали в п'ятизірковому готелі Hilton. Вартість номера у святкові дні там приблизно $1 тис. на добу. На території готелю - сім ресторанів і кафе, де подають італійські та японські страви.

Зараз ви читаєте новину «В УДО відреагували на запит щодо відпочинку родини Зеленського на Сейшелах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути