неділя, 20 квітня 2008 10:29

В травні Ющенко поїде до Литви

Посол України в Литовській Республіці Ігор Прокопчук та Президент Литовської Республіки Валдас Адамкус під час церемонії вручення Вірчих грамот, обговорили питання підготовки до запланованого на травень ц.р. державного візиту Президента України Віктора Ющенка до Литви. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Окрім того, було обговорено низку питань, що становлять взаємний інтерес, сторони високо оцінили нинішній стан розвитку українсько-литовських відносин на політичному рівні та у торговельно-економічній сфері.

Посол України висловив вдячність литовській стороні і особисто Президенту Адамкусу за дієву підтримку курсу європейської та євроатлантичної інтеграції України. Посол та Президент високо оцінили рішення Бухарестського саміту НАТО щодо надання Україні чіткого сигналу про її майбутнє членство в Альянсі. Президент Адамкус запевнив, що Литовська Республіка і надалі надаватиме сприяння у цьому. Також особлива увага була приділена питанням енергетичної безпеки країн Європи і співробітництва держав регіону Каспійського, Чорного та Балтійського морів в енергетичній сфері, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В травні Ющенко поїде до Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути