середа, 07 травня 2008 14:21

В СБУ кажуть, що Портнов бреше

Служба безпеки України заперечує заяви призначеного Кабінетом Міністрів виконуючим обов"язки голови Фонду державного майна Андрія Портнова про вказівку Секретаріату Президента порушити СБУ проти нього кримінальну справу.

Про це заявила на брифінгу начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко.

"По-перше, Службу безпеки не треба примушувати, нас ніхто не примушує...Як говорив Валентин Олександрович Наливайченко - він ніяких вказівок незаконних від Секретаріату Президента, особисто від Президента не одержував", - сказала Остапенко.

Вона вважає, що заяви Портнова пов"язані із кримінальною справою начальника одного з управлінь Державної акціонерної компанії "Національна мережа аукціонних центрів" за підозрою в одержанні 147 тис. доларів хабара в Києві.

"Оскільки затриманий за підозрою в одержанні хабара причетний до цього пана (Портнова)", - підкреслила Остапенко.

5 травня Прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти заступника начальника одного з управлінь Державної акціонерної компанії "Національна мережа аукціонних центрів" за підозрою в одержанні 147 тис. доларів хабара в Києві,

Нагадаємо, що сьогодні Портнов сказав, що хоч кримінальну справу проти нього поки що не відкрито, але такі спроби робляться главою СП Віктором Балогою, "який дає доручення СБУ", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ кажуть, що Портнов бреше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути