Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 14:04

У "Самообороні" спростовують, що Ющенко наказав підкорятися Балозі

У "Самообороні" спростовують, що Ющенко наказав підкорятися Балозі
У партії "Народна самооборона" спростовують інформацію про те, що президент Віктор Ющенко нібито наказав депутатській групі партії в парламенті підкорятися главі секретаріату президента Віктору Балозі.

Про це повідомив народний депутат Кирило Куликов (група "Народна самооборона", фракція НУ-НС).

"Насправді було так: група Володимира Стретовича висловила свою вимогу про відставку Віктора Балоги", - сказав він.

За його словами, у ході зустрічі "Народної самооборони" із президентом також обговорювалося питання про кандидатів на посаду київського мера.

За його словами, народний депутат Олександр Омельченко висловив думку про те, що група готова підтримати ту кандидатуру, яку запропонує президент.

Він також наполягав на тому, щоб президент визначився з цією кандидатурою. За словами Куликова, президент відповів, що це буде "чудова" кандидатура.

Як повідомлялося, газета "Комерсант-Україна" у номері за п"ятницю, процитувала слова депутата від "НУ-НС" Давида Жванії, який нібито заявив, що президент зажадав від членів депутатської групи "Народна самооборона", яка входить до складу фракції НУ-НС, "неухильного підпорядкування главі секретаріату президента Балозі".

"Народна самооборона" входить у блок "Наша Україна - Народна самооборона", який є частиною парламентської коаліції з Блоком Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У "Самообороні" спростовують, що Ющенко наказав підкорятися Балозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути