Ексклюзиви
середа, 04 червня 2008 08:31

У ПР знають, що Тимошенко поклали собі в кишеню мільярди доларів

Уряд не розглядає ефективність ухвалення законів, враховуючи інтереси країни і народу. Скрізь маячить президентська мантія, і крізь призму інтересів Тимошенко - заробити максимальну кількість політичних і матеріальних дивідендів на майбутні президентські вибори - приймається той чи інший законопроект

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов.

Політик повідомив, що Партія регіонів продовжує вимагати від уряду внесення змін до Закону про бюджет.

"Сьогодні найбільшим подарунком і народу України, і Президентові, було б внесення не цього примітивного закону, який Ющенко розкритикував у пух і прах, а внесення повноцінних змін до бюджету, де перш за все були б захищені інтереси простих людей, і був пом"якшений ціновий шок, який відчуває населення".

На думку Чечетова, "сьогодні немає серйозних антиінфляційних заходів, немає переліку серйозних заходів, які дали б можливість адаптувати нашу промисловість до вступу до СОТ, і немає звіту уряду щодо курсовій політиці".

"Є чітка інформація, що певні люди поклали собі в кишеню мільярди гривень на курсовій політиці. Ці гроші перекочували до них з кишені бідних пенсіонерів. Ми хочемо запросити уряд - щоб він розповів, що це у них за преферанс в галузі валютної політики, і хто у них на прикупі сидить. Хай мати Тереза Юлія Тимошенко вийде на трибуну і розповість, хто мільярди доларів поклав у кишеню", - підкреслив нардеп.

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У ПР знають, що Тимошенко поклали собі в кишеню мільярди доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути