вівторок, 26 грудня 2017 12:51

У Полтаві вимагають відставки Бережної

У Полтаві вимагають відставки Бережної
Полтавці вимагають притягнути керівника Фонду держмайна Полтавської області Аллу Бережну до кримінальної відповідальності.

З вимогою відставки керівника регіонального відділення Фонду державного майна України в Полтавській області Алли Бережної вийшли на пікет представники місцевих громадських організацій. Присутні з ініціативи громадської спілки "Останній бастіон" зажадали також притягнути її до кримінальної відповідальності, порушити кримінальні справи за протиправні дії.

"Небайдужі полтавці зібралися на пікет у зв'язку з тим, що Бережна, яка керує Фондом держмайна Полтавської області, продає приміщення, які належать людям, народу в Полтаві", - сказав журналістам представник "Останнього бастіону" Володимир Дащенко.

За його словами, йдеться про кондитерську фабрику, будинок профспілок, спортивну школу "Авангард". "Хочуть розвалити це все і зайняти ці території, і побудувати там будинки, які не належатимуть полтавчанам, а продаватимуть за нечуваними цінами під різні заклади".

Обурює активістів і відсутність конкурсу, прозорої процедури відчуження. "Якщо продавати, то треба хоча б конкурс оголосити, щоб бачили хто бере участь, а так все нишком продається", - говорить Дащенко.

Громадські працівники вийшли на пікет з плакатами: "Бережну в тюрму!", "Вимагаємо повернути 43 об'єкти, вкрадені у народу!", "Вимагаємо слідства НАБУ по Бережній!"

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві вимагають відставки Бережної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути