Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2021 04:18

В Офісі президента спростували зустріч Зеленського зі скандальним суддею Чаусом

В Офісі президента спростували зустріч Зеленського зі скандальним суддею Чаусом
Зеленський не зустрічався з Чаусом - Офіс президента. Фото: Цензор

В Офісі президента спростували інформацію, яку у себе на сторінці в Facebook опублікував народний депутат Гео Лерос, про нібито таємну зустріч Володимира Зеленського з колишнім суддею Дніпровського райсуду Києва Миколою Чаусом.

Спікер президента відреагував коротко: "Президент України не зустрічався з суддею Чаусом", повідомляє LIGA.net з посиланням на коментарі радника глави ОП Михайла Подоляка і спікера Володимира Зеленського Сергія Никифорова.

У повідомленні Лерос в соцмережах, за відомостями його "надійного перевіреного джерела", йдеться про те, що Чаус нібито заявив, що згоден розмовляти тільки з Зеленським.

За інформацією нардепа, президент нібито зустрівся з екссуддею і це сталося до появи офіційної інформації, що Чаус "знайшовся" ..

Подоляк додав, що до кримінальної справи 2016 року в останні місяці "додалося з десяток інших епізодів", де фігурує Чаус - як підозрюваний, як свідок або як потерпілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Чауса заявив, що знайшов підзахисного

Новий етап справи екссудді Миколи Чауса стає ефективним інформаційним інструментом, щоб поховати будь-які згадки про причетність Офісу Зеленського до злити справи "вагнеровцев".

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента спростували зустріч Зеленського зі скандальним суддею Чаусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути