Ексклюзиви
субота, 08 листопада 2008 12:38

В НУНС пропонують замінити Кириленка

Народний депутат від НУНС Володимир Ар"єв переконаний, що єдиний шанс подолати глибоку роз"єднаність між групами депутатів, котрі входили у фракцію НУНС, — це заміна лідера фракції В"ячеслава Кириленка на фігуру, незалежну від секретаріату президента.

"Єдино можливий варіант розвитку подій усередині "НУНС" — спроба змінити Кириленка на більш самостійну фігуру. Для цього потрібна більшість. Шанси є. Їхня реальність може бути перевірена вже наступного тижня", — заявив Ар"єв у своїй статті для "Дзеркала тижня".

При цьому депутат констатував наявність значних труднощів, з якими зіткнеться фракція при спробі визначити можливого нового лідера.

"Серед депутатів фракції поки що не знайшовся той, хто одночасно хоче і може запропонувати чіткий план реанімаційних заходів", — констатував Ар"єв.

Разом з тим депутат невисоко оцінив вірогідність відновлення нормального функціонування фракції.

"У "НУНС" дуже захоплені внутрішньою боротьбою ради боротьби. Пацієнт нежиттєздатний. Його слід спокійно поховати — квітів і сліз не потрібно", — підсумував Ар"єв.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «В НУНС пропонують замінити Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути