середа, 29 жовтня 2008 15:51

В НУ-НС кажуть, що бютівці матюкаються, як вантажники на вокзалі

Народний депутат з НУ-НС Ксенія Ляпіна заперечує, що її політична сила використовувала картку народного депутата з БЮТ Олега Рибакова під час голосування. Про це вона заявила в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Ми не користувалися карткою Рибакова", - сказала Ляпіна. Вона також підкреслила, що нардепи з БЮТ сьогодні поводилися, "як макаки в джунглях". На її думку, це типова поведінка для БЮТ.

Парламентарій проінформувала, що бютівці в сесійному залі, стоячи біля неї, "матюкалися і махали кулаками". "Вони матюкалися так, як вантажники на вокзалі. Але виглядає це приблизно так", - зазначила вона. Нардеп підкреслила, що не знає всіх депутатів з БЮТ, які так поводилися сьогодні. "Там набігли якісь молоденькі хлопчики, яких я в законодавчому процесі не бачила. Але вони матюкаються і махають кулаками досить активно", - підсумувала Ляпіна. ForUm.

Зараз ви читаєте новину «В НУ-НС кажуть, що бютівці матюкаються, як вантажники на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути