Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 19:57

В Київраді розповіли про махінації із забудовою скверу

В Київраді розповіли про махінації із забудовою скверу
Я не збираюся брати учать в якихось махінаціях - Міщенко. Фото: kmr.gov.ua

Депутати Київської міської ради присікли зведення багатоповерхівки в центрі міста впритул до скверу імені Чкалова.

Про махінації, в які депутатів намагався втягнути забудовник, розповів голова постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Олександр Міщенко, передає УНН.

"На території про яку йде мова, знаходиться ЖК Оболонь. І я прийняв рішення не поновлювати договір оренди земельної ділянки для будівництва, як того просив забудовник, тому що був здивований від плутанини з номерами адрес. Та адреса, на якій ведеться будівництво зареєстрована як Богдана Хмельницького 80-в, а фактично, - Гончара 55-а. Так бути однозначно не може! Це якісь махінації в яких я не збираюся брати учать.

Окрім цього, основним моментом стала позиція мешканців. Коли я проводив нараду, прийшло дуже багато людей, вони мають позицію проти цього будівництва. Саме тому було прийняте однозначне рішення - не поновлювати забудовнику договір оренди" - розповів Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" не виключають перевірки через безкоштовні польоти на повітряній кулі від одного зі своїх кандидатів у мери

За його словами, станом на сьогодні ситуація врегульована.

"На засіданні земельної комісії Київради ми з колегами скасували попереднє рішення і відмовили у поновленні договору оренди", - розповів Міщенко.

Він додав, що забудовник, швидше за все, подаватиме позов до суду.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос придбав під час карантину автомобіль Mercedes-Benz GLK-220. Відповідні зміни в майновому стані нардепа опубліковані на сайті НАЗК.

Зараз ви читаєте новину «В Київраді розповіли про махінації із забудовою скверу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути