Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 08:54

У Кабмін надійшло подання про звільнення Насірова

У Кабмін надійшло подання про звільнення Насірова
Роман Насіров має громадянство Великої Британії. Фото: fdlx.com

Міністерство фінансів направило уряду подання про звільнення відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це повідомляють "Українські новини".

"Міністерство фінансів на підставі інформації, отриманої від посольства Великої Британії в Україні про наявність у глави ДФС Романа Насірова громадянства Великої Британії... вносить подання про припинення в установленому порядку державної служби Роману Насірову у зв'язку з втратою права на державну службу або його обмеження, а саме встановлення факту набуття ним громадянства іншої країни, і звільнення його з посади голови ДФС", - йдеться в поданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нема питань" - Гройсман пообіцяв звільнити Насірова

Напередодні міністр фінансів Олександр Данилюк на засіданні уряду підняв питання про звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на підставі його подвійного громадянства.

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до 6 років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «У Кабмін надійшло подання про звільнення Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути