понеділок, 31 березня 2008 18:15

В БЮТ готуються до президентських виборів

Сьогодні політичний Блок Юлії Тимошенко готується до виборів президента України, відзначає народний депутат України, член політбюро партії ВО "Батьківщина" Геннадій Задирко. Про це він сказав у понеділок на прес-конференції в Донецьку.

"Сьогодні ми на правильному шляху, ми сьогодні ставимо перед собою серйозні завдання, ми готуємося до президентських виборів, не будемо це приховувати", - заявив Задирко.

І додав: "Усі знають, що на носі президентські вибори. Всі знають, що в 2010 році буде новий Президент у нашій країні". Депутат не став називати передбачувану кандидатуру майбутнього Президента і сказав тільки: "У мене немає ніяких сумнівів, буде сильний".

"Ми чудово розуміємо, що одне з основних завдань політичної партії – це політична боротьба і участь у виборах, - повторив Задирко. - Безперечно, наша політична сила братиме участь у президентських виборах, і в цьому немає ніяких сумнівів".

"Тому ми сьогодні, безперечно, працюємо над зміцненням кадрового потенціалу, працюємо над зміцненням партійних організацій", - додав народний депутат, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ готуються до президентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути