Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 14:29

Усунення наслідків від дій нинішньої влади може розтягнутися на роки - Рабінович

Усунення наслідків від дій нинішньої влади може розтягнутися на роки - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович вважає, що прийнята медична реформа спрямована на знищення медицини в країні і вигнання кращих лікарів за кордон

Наслідки від дій нинішньої влади України доведеться усувати ще дуже довго. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна", коментуючи нецензурний вислів голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля на адресу в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун та її роботи.

"Що стосується Супрун... Партія "За життя" в моїй особі повністю підтримує Москаля в його оцінці діяльності Супрун. І так думають 99% українців. Таку медичну реформу на нашу голову придумати - це треба розуму зовсім не мати. Я не знаю, що уряд робить і яку мету переслідує. Але думаю, що ми ще довго будемо з цим розбиратися, з цими "ефективними" діями влади", - висловив обурення політик.

На його думку, прийнята медична реформа спрямована на знищення медицини в країні і вигнання кращих лікарів за кордон.

"У мене на руках останні дані з приводу нестачі фахівців в Україні. Країні вже не вистачає 42 тис. лікарів і 100 тис. медсестер. І це все буквально за півтора року перебування при владі незаконно призначеної в.о. Я хочу сказати більше. Сьогодні ця Супрун сказала, що 30% людей в Україні страждають на психічні розлади... Як на мене, з такими реформами їй самій не завадило б перевіритися у психіатра. Це людина, яка випила кров з нашої медицини, яка вигнала за кордон найкращих лікарів і вбиває наших громадян!" - обурився парламентарій.

Нардеп вважає, що зараз при владі знаходяться "економічні недотепи", які від безсилля і нерозуміння ситуації в країні приймають абсолютно неефективні реформи. Загалом, роботу уряду Вадим Рабінович оцінив, як "економічний кретинізм".

"Нинішня влада не має ні сорому, ні совісті. Вони всі продовжують говорити, що вони найкращі, хоча насправді вони найгірші з того, що можна придумати. Вони просто не вміють нічого. Не хочу нікого ображати, але вони просто економічні недотепи. Вони знають, як набити свою кишеню, знають, як протриматися ще дві години... Але як жити потім в країні, яку вони обікрали і знищили?! Всі реформи, які вони приймають, це через безсилля від нерозуміння. Я ось по-людськи кажу: я не розумію, чому влада, уряд не хоче просто спокійно встати і сказати, що "ми не змогли розгорнути економіку, ми не змогли забезпечити пенсіонерів, ми не змогли допомогти хворим, ми підемо відпочинемо на лаві опозиції, тепер спробуйте ви. Так роблять всі нормальні політики. Але ж ні - вони намагаються триматися до кінця і твердити всім про невидиме "покращення". Якби мене змусили одним словом оцінити роботу уряду, я б сказав, що це економічний кретинізм", - резюмував лідер партії "За життя".

Зараз ви читаєте новину «Усунення наслідків від дій нинішньої влади може розтягнутися на роки - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути