Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 15:20

Ющенко звинуватив Тимошенко у фінансовій кризі

Президент України Віктор Ющенко звинувачує уряд у неадекватній, м"якій бюджетній політиці, яка привела до дестабілізації фінансового ринку України.

"Невідповідна м"яка бюджетна політика уряду побудована на неадекватних кроках з погляду економічної ситуації", - заявив Президент Ющенко на прес-конференції в Запоріжжі в середу.

На думку Глави держави, ця бюджетна політика стала однією з причин дестабілізації фінансової ситуації в Україні.

Так, за словами Ющенка, за 8 місяців цього року середня заробітна плата в Україні виросла на 41% при реальному зростанні доходів 9,6%.

Глава держави зазначив, що у нього є свій план виходу з кризової ситуації, і він має намір його представити на засіданні РНБО в п"ятницю, 17 жовтня.

Зокрема, за його словами, для стабілізації фінансової ситуації Президент вважає за необхідне створити на базі уряду координаційний центр за участю членів Ради національної безпеки і оборони, Нацбанку і представників інших банків. "Проблема номер один: уряд і фінансові інституції повинні говорити в один голос", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко звинуватив Тимошенко у фінансовій кризі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути