понеділок, 24 грудня 2007 14:58

Ющенко зустрічатиметься з Тимошенко і Яценюком щотижня

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко, головою Верховної Ради України Арсенієм Яценюком та головою депутатської фракції Блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеславом Кириленком.

Як повідомляє прес-служба глави держав, головна тема зустрічі – налагодження ефективної співпраці між Президентом, Верховною Радою та урядом України. Серед стратегічних цілей цієї співпраці, переконаний Ющенко, має бути, зокрема реалізація ініціатив, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності української економіки, боротьба з корупцією, оздоровлення інвестиційного клімату.

Окрім того, Президент наголосив на важливості реалізації його соціальних ініціатив та врахування їх у Державному бюджеті 2008 року. Ющенко вважає за необхідне створити новий формат співпраці Президента і уряду шляхом проведення систематичних нарад Президент – прем"єр-міністр – голова Верховної Ради на щотижневій основі.

Ющенко також вкотре підкреслив, що на політичних силах лежить політична відповідальність перед виборцями стосовно виконання взятих на себе зобов"язань, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зустрічатиметься з Тимошенко і Яценюком щотижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути