Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 13:08

Ющенко знає, чим закінчаться вибори київського мера

Президент Віктор Ющенко впевнений, що вибори Київського міського голови та до Київради відбудуться незалежно від будь-яких обставин.

Про це він сказав після голосування на виборчій дільниці в неділю.

"Вибори відбудуться, в цьому немає жодного сумніву. Незалежно від того, яка є явка, так говорить національне законодавство", - сказав президент.

На думку Ющенка, активність виборців "є характерною". "Бо коли йдеться про дострокові вибори, вони для будь-якого міста України приносять меншу активність. Виборець досить пасивно йде на додаткові вибори", - зазначив президент.

Перед голосуванням президент спитав у членів комісії, якою станом на 11:20 є явка виборців на дільниці, на що член комісії відповіла: "Приблизно 12%".

Президент також висловив переконання, що після цих виборів в Київ повернеться спокій, злагоджена робота, яка повинна бути в місцевому органі влади.

"Переконаний, що з ними (виборами) прийде стабільність. А ті політичні сили, які не володіли конструктивом ще 2-3 місяці тому, в тому числі й парламентські сили, щодо політики в Києві, повинні, мусять зробити висновки", - наголосив Ющенко.

Президент також додав, що передвиборчий процес пройшов спокійно, в тому числі в частині політичної корупції, і правоохоронні органи не допустили фальсифікації, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знає, чим закінчаться вибори київського мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути