середа, 10 жовтня 2007 11:42

Ющенко змінив зачіску (ФОТО)

Нещодавно Віктор Ющенко змінив свою зачіску. Він переніс проділ з правої на ліву сторону голови, а кілька разів навіть з"явився на людях з чубчиком, що по-хлопчачому легко з"їжджав на лоб.

"Це колишній "фірмовий стиль" красеня-банкіра, прем"єр-міністра і лідера опозиції, - вважає прес-секретар Президента Ірина Ваннікова. - Змінити зачіску Віктор Андрійович вирішив самостійно, хоча зазвичай зайнятість не дозволяє йому приділяти багато часу своїй зовнішності. Але тут раптом він ухитрився перетворитися. До речі, нова зачіска дуже сподобалася як його сім"ї, так і близькому оточенню".

Проте зміна чуба Президента має і глибше коріння. На думку психологів, Віктор Андрійович нині стоїть перед серйозним вибором.

"Підтекст таких дій - важливе рішення, яке збирається прийняти глава держави, - пояснює психолог, завлабораторією моніторингу суспільно-політичних процесів Інституту соціальної і політичної психології Павло Фролов. А вагомість даного кроку залежить від того, як довго Віктор Андрійович проходить у новому вигляді. Якщо завтра він приїде на роботу зачесаний по-старому, значить, сьогодні він думає просто про якісь миттєві речі", пише  "Комсомольская правда" в Украине".


Зараз ви читаєте новину «Ющенко змінив зачіску (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути