Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 13:17

Ющенко згадав про зірвані Тимошенко домовленості

Президент Віктор Ющенко вірить у можливість ефективної співпраці з лідером фракції БЮТ Юлією Тимошенко у разі її призначення прем"єр-міністром.

Про це він сказав в інтерв"ю польському щотижневику Gazeta Wyborcza.

В інтерв"ю польському виданню, Ющенко висловив надію, що Тимошенко не допустить помилок, які призвели до її відставки у вересні 2005 року.

"Я вірю, що ми всі, у тому числі Тимошенко, зрозуміли уроки останніх двох років. Тільки дурний допускає ту ж помилку", - сказав він.

Президент зазначив, що тоді, у вересні 2005 року, до останнього моменту намагався помирити своїх соратників, пропонуючи попросити один у одного пробачення й повернутися до конструктивної роботи.

"Завершуючи пізнім вечором ці розмови, я був упевнений, що конфлікт вичерпаний і що в нашу команду повернулася згода. Але не знав, що Тимошенко тієї ж уночі зірве наші домовленості", - сказав Ющенко.

Президент Віктор Ющенко вніс до Верховної Ради подання про призначення лідера фракції БЮТ Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Тимошенко займала пост прем"єра з лютого по вересень 2005 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко згадав про зірвані Тимошенко домовленості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути