Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2007 19:21

Ющенко затвердить кандидатуру нового прем"єра протягом доби

Ющенко затвердить кандидатуру нового прем"єра протягом доби
Президент України Віктор Ющенко має намір щонайшвидше ухвалити рішення щодо внесеної більшістю кандидатури нового прем"єр-міністра.

"На президентському столі більше однієї доби пропозиції, які я отримаю від більшості, не затримаються, з погляду представлення кандидатури прем"єр-міністра", - запевнив Ющенко.

Як повідомляє прес-служба Президента, в цьому контексті глава держави призвав політичні сили якнайскоріше організувати початок роботи Верховної Ради нового скликання і оформити парламентську коаліцію.

"Сьогодні повинні бути активізовані переговори в рамках всіх політичних сил, які пройшли до парламенту, особливо між демократичною коаліцією і Партією регіонів. Предметом цих переговорів повинно стати те, що для конструктивної згоди в парламенті необхідно зробити для української опозиції, включаючи теми формування керівництва парламенту і парламентських комітетів", - сказав Президент.

Ющенко висловив переконання, що "демократична коаліція в українському парламенті буде". За словами Президента, "всі процеси формування коаліції в українському парламенті повинні бути підпорядковані одній меті - формуванню стабільної ситуації".

"Других дострокових виборів не буде. Нам потрібно виходити з того результату, який є і поважати його", - резюмував Президент, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко затвердить кандидатуру нового прем"єра протягом доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути