Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2007 09:42

Ющенко заспокоїв Гриценка і пояснив, чому замінив його Єхануровим

Ющенко впевнений, що призначення Єханурова міністром оборони прискорить реформу армії

Президент Віктор Ющенко впевнений, що призначення депутата від фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрія Єханурова міністром оборони прискорить реформування Збройних сил України.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 15 грудня.

"...Сьогодні армії потрібна.... людина, що організаційно по-іншому подивиться на систему роботи Міністерства оборони, раціоналізує особливо фінансові потоки, оптимізує ту систему власності й структуру, що тримається на економіці Міноборони", - сказав Президент.

Ющенко підкреслив, що це рішення не є кроком проти виконуючого обов"язки міністра оборони Анатолія Гриценка або верховного командування.

"Це не крок проти міністра (Анатолія Гриценка), не крок проти .... верховного командування. Це сумлінна національна відповідь на те, як дати швидку, ефективну відповідь на слабкі ділянки організації цієї роботи і є люди, які можуть це зробити сьогодні", - сказав Ющенко.

Президент висловив упевненість у тому, що кожен гідний міністр із нинішнього складу Кабміну, буде забезпечений гідним місцем для реалізації своїх професійних якостей.

Також Ющенко підкреслив необхідність більш ефективних дій у підготовці до переведення армії на контрактну основу.

11 грудня Ющенко вніс кандидатуру Єханурова на посаду міністра оборони.

Виконуючий обов"язки віце-прем"єр міністра Олександр Кузьмук, який курирує питання військово-промислового комплексу, вважає кандидатуру депутата від НУНС Юрія Єханурова, внесену Президентом Віктором Ющенком на посаду міністра оборони, найбільш прийнятною, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко заспокоїв Гриценка і пояснив, чому замінив його Єхануровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути