Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 19:17

Ющенко закликав не шукати проблем там, де їх немає

Ющенко закликав не шукати проблем там, де їх немає
Президент Віктор Ющенко не розглядає можливості призупинити дію Указу про розпуск ВР, якщо парламентарії зараз не приймуть необхідні для проведення виборів рішення.

Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу Інтер, яке буде транслюватися в неділю ввечері.

За словами президента, якщо йдеться про відсутність реєстру виборців, то минулорічні вибори (так само, як і усі попередні) відбувалися за сформованими виборчими списками – і були визнані суспільством та міжнародною спільнотою "чесними і справедливими".

"Не треба шукати проблеми там, де їх немає. Я, безумовно, перший, хто буде говорити, що в Україні повинен бути електронний список виборців, надійна база, яка має профінансуватися урядом, а ЦВК повинна мати кошти, щоб цю роботу здійснити... Але якщо цього не забезпечено, це не означає, що у людини немає права вибору, права голосування", – сказав Ющенко.

Щодо фінансування позачергових виборів президент нагадав: за відсутності відповідних змін до бюджету, ці кошти – "як того вимагає закон" – будуть виділені з Резервного фонду, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко закликав не шукати проблем там, де їх немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути