вівторок, 27 травня 2008 08:15

Ющенко захистить демократію від політичних амбіцій

Президент Віктор Ющенко заявляє, що не допустить відступу від демократичного шляху в Україні. Про це він сказав, виступаючи в канадському парламенті на спільному засіданні Палати громад і Сенату в понеділок в Оттаві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Жодних потрясінь, що поставили б під загрозу демократичний шлях у нашій країні, не буде. Я зроблю все, щоб жодні політичні амбіції не зупинили наш демократичний рух", - завірив президент.

Ющенко також сподівається, що найближчим часом український парламент завершить удосконалення українського законодавства ухваленням 6 законів з боротьби з корупцією, проекти яких були внесені і ухвалені в першому читанні.

Він нагадав, що 6 законопроектів щодо подолання корупції в Україні були внесені ним і вже розглянуті парламентом у першому читанні.

"Я переконаний, що в найближчому часі ми завершимо удосконалення українського законодавства з боротьби з корупцією", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко захистить демократію від політичних амбіцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути