понеділок, 30 листопада 2009 17:54

Ющенко з дітьми шукає Тигра, що загубився

Ющенко з дітьми шукає Тигра, що загубився

Президент Віктор Ющенко загубив кота по кличці Тигр.

Про це він сказав під час спілкування зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету (Київська область).

"Три дні тому зник кіт Тигр, діти плачуть, шукаємо у лісі, з Тарасом ходимо, дерева перевіряємо, тому що я сказав, що його загнали собаки на дерево і він три дні живий, тільки чекає, що ми його врятуємо", - повідомив Ющенко.

Він сказав, що із задоволенням прийме в подарунок кота, схожого на Тигра, - сірого та смугастого. "Тому якщо в когось є смугастий сірий кіт, щоб мій син і мої дівчатка не плакали, я б одержав його як подарунок, щоб принести додому й показати, що Тигра врятували", - сказав глава держави.

Відповідаючи на запитання від студентів, які свійські тварини живуть у його будинку, Ющенко перелічив великий список домашніх улюбленців.

"Я зараз спробую перелічити те, що в мене є: є корова Уля, є свині й їх багато, в"єтнамські, дуже швидко розмножуються... Є чимало курей, 4-5 порід... живе 6 собак, коти", - перерахував він.

Ющенко також розповів, що на його ставку живуть дикі качки, яких він підгодовує.

Нагадаємо, що про свого кота любить розповідати мер Києва Леонід Черновецький. "У мене живе кіт Яша удома, зараз з"явився тхір - я живу за містом - і 4 їжаки, але вони вже сплять під ялинкою", - говорив Черновецький.

За матеріалом Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Ющенко з дітьми шукає Тигра, що загубився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути