Ексклюзиви
пʼятниця, 27 червня 2008 11:30

Ющенко з Балогою посадили калини під Секретарітом (ФОТО)
6

З нагоди Дня Конституції, який відзначається 28 червня, президент Віктор Ющенко разом із керівництвом секретаріату взяв участь у висадці калинових дерев перед фасадом секретаріату президента.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби президента.

До цієї події долучилися глава секретаріату президента Віктор Балога, перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, заступники глави секретаріату президента Ігор Пукшин, Юрій Богуцький, Андрій Гончарук, Андрій Кислинський, Оксана Слюсаренко, Марина Ставнійчук, Олександр Чалий, а також секретар РНБО Раїса Богатирьова та керівник Держуправління справами Ігор Тарасюк.

Крім того, з нагоди Дня Конституції Ющенко взяв участь у церемонії покладання квітів до пам"ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському.

Разом з ним у цьому заході взяли участь прем"єр Юлія Тимошенко, спікер Арсеній Яценюк, Богатирьова, голова Київоблдержадміністрації Віра Ульянченко, міністр юстиції Микола Оніщук, міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко, міністр праці та соціальної політики Людмила Денісова, депутати.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко з Балогою посадили калини під Секретарітом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути