Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 09:33

Ющенко їде на Говерлу встановлювати національні символи

Ющенко їде на Говерлу встановлювати національні символи
Президент України Віктор Ющенко в суботу, 10 листопада, відвідає Івано-Франківську область, де візьме участь в урочистій церемонії зі встановлення на горі Говерла національних символів України.

У цей же день Ющенко відвідає з робочою поїздкою Херсонську область. Під час поїздки Президент візьме участь в акції Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь.

Також, за словами голови Херсонської обласної ОДА Бориса Силенкова під час прес-конференції в Херсоні, Президент заслухає звіт представників держструктур, відповідальних за подолання наслідків серпневих лісових пожеж у лісах області.

"Президент хоче особисто перевірити, як проходить відновлення лісів у Херсонській області. Президент бачив ці ліси у вогні. Зараз він хоче на власні очі побачити, як на місці пожарищ висаджують нові дерева", - наголосив Силенков.

Акція Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь передбачає масову посадку дерев на місцях уже розчищених пожарищ і цілини. Акція пройде по всьому лісництву області, а Президент візьме участь у посадці лісу в Цюрупинському лісництві.

18 жовтня організація Євразійський Союз Молоді заявила про знищення її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі, і перейменуванні цієї вершини на пік Сталіна.

Глава Міжнародного Євразійського руху Павло Заріфуллін заявив, що всі люди, які здійснили акт вандалізму на Говерлі, були етнічними українцями.

20 жовтня Служба безпеки України встановила осіб, які вчинили наругу над державною символікою.Після цього ідеолог Євразійського союзу молоді Олександр Дугін та лідер ЄСМ Заріфуллін знову оголошені персонами нон-грата в Україні.

Міністерство внутрішніх справ має намір встановити камери спостереження на Говерлі.


За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко їде на Говерлу встановлювати національні символи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути