Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2008 10:21

Ющенко ввів в дію рішення РНБО щодо інформаційної безпеки

Ющенко ввів в дію рішення РНБО щодо інформаційної безпеки
Президент України Віктор Ющенко указом від 23 квітня ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 березня 2008 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України".

Цим указом Президент доручив Кабінету міністрів у місячний строк внести пропозиції щодо органу управління відповідними установами та підприємствами галузі зв"язку, затвердити Державну програму впровадження цифрового телерадіомовлення, в якій передбачити, зокрема, не менше одного частотного покриття за рахунок державних передавальних засобів, забезпечення державної підтримки населення під час впровадження цифрового телерадіомовлення.

Необхідно також здійснити заходи щодо вдосконалення державного управління в інформаційній сфері, утворити на базі Державного департаменту з питань зв"язку та інформатизації Міністерства транспорту та зв"язку України центрального органу виконавчої влади у сфері зв"язку та інформатизації зі статусом державного комітету.

Крім того, необхідно затвердити Державну програму формування позитивного іміджу України, внести в установленому порядку пропозиції щодо ратифікації Європейської конвенції про транскордонне телебачення. Текст указу опублікований на офіційному сайті глави держави, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко ввів в дію рішення РНБО щодо інформаційної безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути