Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 12:24

Ющенко витратить три мільйони доларів на натівську агітацію

В Україні починається інформаційна кампанія з популяризації ідеї вступу країни в НАТО, на яку з держбюджету виділяється три мільйони доларів. Власті країни сподіваються скоротити число противників цього плану до грудня, коли Київ розраховує приєднатися до Програми дій з членства в НАТО.

Як нагадує газета, рішення провести подібну інформаційну кампанію українські власті прийняли на початку року, коли президент Віктор Ющенко, що є прихильником вступу країни до альянсу, заговорив про необхідність референдуму з цього питання. Як розповів радник МЗС України, голова фонду "Демократичні ініціативи" Ілько Кучерів, інформаційна робота вестиметься через держтелерадіокомпанії.

За даними Київського міжнародного інституту соціології, лише 18 відсотків громадян України виступають за інтеграцію країни в НАТО. Проти цієї ідеї висловлюються 62 відсотки. У Західній Україні плани керівництва країни підтримують 39 відсотків населення, на сході - 6 відсотків, повідомляє "Комерсант".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко витратить три мільйони доларів на натівську агітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути